Популярні

iPhone відключений, підключіться до iTunes: значення повідомлення, і як розблокувати смартфон

IPhone є одним з найбільш улюблених смартфонів в даний час – він зручний, багатофункціональний, все в ньому оптимізоване для найбільш зручного використання. Проте іноді він здатний принести своєму власникові кілька неприємних сюрпризів, наприклад, таких як більш або менш раптова блокування, що супроводжується тими чи іншими повідомленнями. Одне з них містить текст — про те, як розблокувати пристрій при появі такого повідомлення, розказано в статті. Зміст: Особливості Що ж це за повідомлення, чому воно зявляється і яке смислове навантаження в дійсності несе? По-перше, потрібно згадати, що таке повідомлення безпосередньо повязане із захистом пристрою, яка на айфоне організована дуже добре. Справа в тому, що існує можливість установки на телефон пароля, який захистити ваші дані від випадкових або навмисних посягань з боку сторонніх. Працює така система дуже ефективно, але може бути незручна в тому числі і самому користувачеві. Принцип її роботи полягає в наступному – після кількох спроб введення пароля (і помилок в ньому, відповідно), пристрій блокується і стирає всі дані. Відновити ці дані тепер можна тільки з допомогою резервної копії, що зберігається в Айтюнс – за цієї причини повідомлення, що виникає при блокуванні, рекомендує підключитися до цієї системи. Важливо! Така система захисту даних від сторонніх одночасно дуже ефективна, і дуже не зручна.